Πισίνα

Πισίνα

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει μία από τις πιο όμορφες και κυρίως πιο καθαρές πισίνες. Το μοναδικό design της, ο περιποιημένος και καλά διαμορφωμένος περιβάλλον χώρος και το εξωτερικό bar, θα σας δημιουργήσουν την εντύπωση πως βρίσκεστε σε ένα εξωτικό παράδεισο.

Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση πίνοντας ένα δροσιστικό cocktail, απολαύστε το μπάνιο σας στο πεντακάθαρο νερό που σας εγγυόμαστε, καθώς ο σχολαστικός καθαρισμός και η συντήρηση γίνονται σε καθημερινή βάση σύμφωνα με τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής.

Στις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες ζήστε ρομαντικές στιγμές κάτω από τον έναστρο ουρανό στο pool bar.

Pool Bar

Όπως πάντα με αστείρευτη διάθεση, δημιουργήσαμε το pool bar Kaiafas Lake Hotel. Έναν χώρο που ενδείκνυται για χαλάρωση, διασκέδαση και δροσερές βουτιές.
Το σκηνικό συμπληρώνεται ιδανικά από αναπαυτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες για την ημέρα, ενώ η μεταμόρφωση του χώρου το βράδυ με κεριά και απίθανο σέρβις, κάνει την πισίνα του Pool-bar προτεραιότητα για όλες τις ώρες. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ και συνοδέψτε τον με υπέροχα snacks ή επιλέξτε ανάμεσα σε κρύα και ζεστά πιάτα που θα σας ενθουσιάσουν.

adminΠισίνα